Tietosuojaseloste
TIETOSUOJASELOSTE

Daytona Circuitin verkkosivut käyttävät evästeitä. Käyttämällä Daytona Circuit- verkkosivuja hyväksyt tämän käytännön ja annat suostumuksesi evästeiden käyttöön.

Evästeet ovat tekstitiedostoja, joita internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeisiin tallennetaan tietoa käyttäjän käyttäytymisestä verkkosivulla. Kun käyttäjä palaa sivulle myöhemmin, selain lähettää sivulle takaisin sille kuuluvat evästeet. Evästeiden avulla sivu tunnistaa käyttäjän ja hyödyntää edellisten istuntojen aikana kerättyä tietoa. Sivustolla on vain ne tiedot, jotka käyttäjä on itse antanut. Sivusto ei voi esimerkiksi päätellä käyttäjän sähköpostiosoitetta, ellei sitä ole syötetty. Sivusto ei pääse käsiksi muihin tietokoneelta löytyviin tietoihin. 

Daytona Circuit käyttää omia evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:
·  Käyttäjän tunnistamiseen tämän vieraillessa sivulla. Eväste on voimassa 90 päivää viimeisimmästä vierailusta.
·  Käyttäjän ostoskorin sisällön säilyttämiseen ja ostoskorin tunnistamiseen.

Evästeiden estäminen
Useimmissa selaimissa evästeet voi estää. Alla on ohjeet evästeiden estämiseen eri selaimilla.
·  Internet Explorerissa napauta Työkalut > Internet-asetukset > Tietosuoja >Lisäasetukset> Estä kaikki evästeet  
·  Firefoxissa napauta kolmen viivan ikonia > Asetukset > Tietosuoja ja Turvallisuus
·  Safarissa napauta Asetukset> Yksityisyys
·  Google Chromessa napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pallon ikonia>Asetukset> Lisäasetukset >Tietosuoja ja turvallisuus

Evästeiden estäminen estää Daytona Circuitin verkkosivulla varauskalenterin käytön, ja verkkokaupassa ostosten tekemisen.

TIETOSUOJASELOSTE 

Daytona Circuit pitää itse yllä rekisteriä asiakkaistaan. Rekisteriin kerätyt tiedot koostuvat asiakkaan itsensä ilmoittamista yhteystiedoista, ja ne tallennetaan ostoksen yhteydessä. Tietojen käsittely perustuu asiakassuhteeseen. Tietoja käytetään palvelujen toteuttamiseen. Tietoja ei luovuteta Daytona Circuit Oy:n ulkopuolisille lukuun ottamatta palveluntarjoajia.

Antamasi tiedot
Voimme kerätä meille antamiasi henkilökohtaisia tietojasi kuten etu- ja sukunimen, puhelinnumeron, sukupuolen, syntymäajan, lähiosoitteen, postinumeron, postitoimipaikan, sähköpostiosoitteen. Voimme kerätä myös muita meille antamiasi tietoja.

Henkilötietojen käsittelyn peruste
Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena on asiakassuhde. Voimme käsitellä tietojasi myös antamasi suostumuksen perusteella.

KERÄÄMIEMME TIETOJEN JAKAMINEN JA LUOVUTTAMINEN
Emme myy henkilötietojasi ja luovutamme tietojasi vain siten, kuin tässä tietosuojaselosteessa on kuvattu. Tietojen luovuttamisessa noudatetaan voimassaolevaa tietosuojalainsäädäntöä. Henkilötietojasi ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
Voimme luovuttaa henkilötietojasi Daytona Circuit Oy:n sisällä kanta-asiakkuuksista, myynnistä ja markkinoinnista vastaaville henkilöille. Lisäksi voimme luovuttaa henkilötietojasi, mikäli katsomme sen olevan tarpeen sovellettavan lain, säädöksen tai viranomaisen pyynnön johdosta.

TIETOTURVA
Säilytämme tietojasi sähköisessä rekisterissä ja olemme huolehtineet asianmukaisista toimenpiteistä henkilötietojesi turvaamiseksi.  Rekisterin käyttö, tietojen muuttaminen ja käsittely vaativat käyttäjätunnistuksen ja suojatun yhteyden. Rekisterin käyttö on sallittu ainoastaan nimetyille henkilöille, joiden tehtävänä on järjestelmän ja asiakkuuksien ylläpito ja hallinta. Rekisteritiedot on suojattu ulkopuoliselta käytöltä ja rekisterin käyttöä valvotaan.

TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN JA POISTAMINEN
Säilytämme keräämiämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin tietoja voidaan pitää tarpeellisina tässä tietosuojaselosteessa kuvattujen käyttötarkoitusten kannalta, ellei tietojen säilyttäminen tätä pidempään ole lain edellyttämää tai lain nojalla sallittua.

SINUN OIKEUTESI JA NIIDEN KÄYTTÄMINEN
Sinulla on oikeus tarkastaa itseäsi koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, poistoa tai täydennystä. Sinulla on oikeus turvautua muutoinkin kaikkiin tietosuojalainsäädännössä turvattuihin oikeuksiisi kuten oikeuteen käsittelyn rajoittamisesta ja käsittelyn vastustamisesta sekä oikeuteen siirtää tiedot järjestelmästä toiseen. Pyydämme Sinua kuitenkin huomioimaan, että tietojen antaminen, säilyttäminen ja käsittely voivat olla palvelun käyttöönoton tai käyttämisen edellytys.

YHTEYSTIEDOT
Mikäli Sinulla on kysyttävää tietosuojakäytänteistämme tai haluat käyttää tietosuojaan liittyviä oikeuksiasi, voit ottaa meihin yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse tai kirjeitse:

Yhteyshenkilö: Christian Löslein
Sähköposti: christian@daytonacircuit.fi
Syrjäintie 21, 37800 Akaa

Daytona Circuit Akaa Oy

info@daytonacircuit.fi
Syrjäintie 21, 37800 Akaa

Oliko erityisiä pyyntöjä? Muuta asiaa? Vastaamme mahdollisimman pian.

TYHJENNÄ
PARTNERIT
KUMPPANIT
SPONSORIT